WEBSITE B&B aLouVera KOMT TE VERVALLEN
 
Lekker ontspannen aan de zee, alleen nog 'via via' te boeken.

NEEM GERUST PRIVÉ CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.


 

info@benbalouvera.com


Gastenboek

Lisette en Jan LIndeman
12-08-21 13:43:14
Lieve Lou en Vera, Wat hebben we heerlijke dagen gehad bij jullie. Jullie hebben ons zo hartelijk ontvangen. Een heerlijk bed, prachtige badkamer en een lekker ontbijt. Al bij al TOP . Heel erg bedankt voor dit alles .
Rianne en Chris F.
06-08-21 09:15:06
Bericht: Heerlijk verwelkomd door de lieve Lou en Vera met limoncello, een orgelconcert en een fantástische pastinaakschotel. Verder zijn we in de watten gelegd met een heerlijke kamer die goed verduisterd is en een mooie, schone badkamer die tiptop in orde is. Bedankt voor de inbegrepen reisadviezen, en bezichtigingstips. Wij komen nog wel eens terug.
Henny Bongers
12-07-21 10:25:51
Mooie kamer, goed bed en fijne badkamer. Ontbijt was heerlijk. Verder lekker kort bij het strand, met de fiets. Goede gastheer en gastvrouw. Wij komen zeker terug.
Mart Batta
13-06-21 20:40:15
Weekend van 12 en 13 juni samen met mijn neven John en Milo op bezoek geweest bij Lou en Vera. Heel gastvrij ontvangen, wandeling gemaakt naar de Noordzee en heerlijk zitten borrelen en dineren in strandtent De Zeemeeuw. In het B@B de avond besloten met een lekkere Limoncello van LIEN. Goed geslapen en 's ochtends op het zonnige terras genoten van een fijn ontbijt. Lou en Vera bedankt voor de prettige weekend!!
Marc M.J. Driessen
03-06-21 08:43:42
Lou heeft een bed and Breakfast actie voor warchild. De gehele rekening is als donatie daarheen gegaan. Top actie!. Verder een hele goede, schone en gloednieuwe kamer, fijn gastheerschap en top ontbijt. Vlak bij de duinen en strand. Ik zeg: Aanrader. We zijn daar heerlijk ontvangen en hebben genoten van de fiets (mtb) begeleiding. Mark
Tonen: 5  10


  
 
 
 
E-mailen