WEBSITE B&B aLouVera KOMT TE VERVALLEN
 
Lekker ontspannen aan de zee, alleen nog 'via via' te boeken.

Wil je graag een weekendje naar zee, een lekker lang weekend wandelen aan het strand, een midweek fietsen in de bollenstreek of shoppen in Haarlem en Leiden, kom dan naar B&B aLouVera in Noordwijkerhout.  ALLEEN NOG 'VIA VIA' TE BOEKEN. 


Wat kun je verwachten

Wat mag je verwachten: een mooie grote slaapkamer met zitje, TV, gratis Wifi, en een eigen privé badkamer. Uiteraard een lekker ontbijt en je kunt parkeren voor de deur. Wij zijn geheel rookvrij en in verband met allergieën zijn huisdieren  helaas niet toegestaan. Lijstenwerk van Frans de Roo. Klik op de lijst.

 TEAM

Wij zijn Lou en Vera en wonen sinds de winter 2020 in Noordwijkerhout. Lou kreeg het idee om een B&B te starten om donaties te vergaren voor zijn Kili challange. En dus ging hij aan de slag en toverde de grote slaapkamer om tot een mooie B&B kamer. De tulpenkamer was geboren. Helaas is de Kili challenge ivm Corona geannuleerd.

Privé badkamer. Wist u dat de ramen van de Tulpenkamer voorzien  zijn van MULTIFILM -  Zonwering ? Hierdoor blijft deze kamer lekker koel en er is voldoende daglicht. Klik hiernaast op de "tulpen" voor meer info.

De stoffering en het mooie rietbehang hebben wij uitgezocht bij Bader Noordwijkerhout. Klik op het riet voor meer info.

Desgewenst gaat Lou met je op tour met de MTB fiets en laat je de leukste plekjes zien.

                                              

 
 
 
 
E-mailen